Commissieleden gezocht!

Ben je op zoek naar:

  • Een top nevenactiviteit op jouw CV!
  • Uitbreiding van professioneel en sociaal netwerk!
  • Training door verschillende professionals!
  • Een maatschappelijke uitdaging!
  • De mogelijkheid om jouw eigen passie te ontdekken!
  • De kans om met jongeren aan de slag te gaan en samen met hen aan een nieuwe toekomst te bouwen!

Pak nu je kans en solliciteer op één van onze vrijwillige functies. Klik voor meer informatie op één van onderstaande vacatures.

Finance Manager

HR Manager

Marketing Manager

Uitvoerend Manager Workshops

Stagiair

Reageer nu! Mail je motivatie en CV naar info@PassievoorjeToekomst.nl


 

Betere Buurtprijs Ymere

Passie voor je Toekomst heeft de BETERE BUURTPRIJS van YMERE gewonnen! Zie via onderstaande link hun video.

FIlm Betere Buurtprijs Ymere


Benieuwd naar onze trajacten?

Via onderstaande link vind je een impressie van één van onze eerdere trajecten.

Passie voor je Toekomst – Impressie


Investeer in je Toekomst @ AT5

Passie voor je Toekomst helpt mee met de aanpak van Jeugdwerkloosheid.
In beeld Myrna Souer (secretaris) en Raoul Vertrouwd.

 


Facebook Updates

5 maanden geleden

Passie voor je Toekomst

♥️Gezocht! Toffe Amsterdamse bedrijven waar onze werkende pareltjes van de toekomst een rondleiding mogen volgen.

Voor ons project "Junior Business School", waar scholieren van het CSB kennismaken met de verschillende economische sectoren zijn we op zoek naar toffe bedrijven (groot en klein) die een kijkje in de keuken willen bieden aangaande hun organisaties. Het is de bedoeling dat er een behoeftevraag vanuit het bedrijf wordt neergelegd en dat het bedrijf daar antwoord op krijgt van onze leerlingen.

Jongeren moeten steeds eerder een carrierepad kiezen voor zichzelf en wij helpen ze daarin te gidsen door dit programma.

Ben je zelf een enthousiaste ondernemer (of werk je bij een Amsterdamse onderneming), doe je toffe dingen en ben je bereid om daar volgende generaties in mee te nemen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@passievoorjetoekomst.nl.

Het zou dope zijn als je dit bericht kan verspreiden en daarvoor veel liefde en warme hartjes terug van team Passie voor je Toekomst! ❣️

Ps. 15 leerlingen maximaal, we starten in januari 2019 met de bedrijfsbezoeken.♥️
... Zie MeerZie Minder

6 maanden geleden

Passie voor je Toekomst

COACHES GEZOCHT!
"De wereld verandert snel en daar wil de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert haar leerlingen op voorbereiden. Naast een opleiding op #mavo, #havo of #vwo-niveau, bieden we hun de ontwikkeling van “#21ste-eeuwse skills”, oftewel kennis en vaardigheden voor de toekomst. Dit doen we in het Millennium Skills programma. Het gaat daarbij vooral om de extra mogelijkheden die we onze leerlingen bieden. Leerlingen hoeven nog niets te kiezen, alles staat nog open. We helpen ze met het benutten van de mogelijkheden die bij hen passen. Met de Millennium Skills geven we ook vorm aan de verantwoordelijkheid die wij nemen voor de ontwikkeling van onze leerlingen in de periode van hun twaalfde jaar tot hun volwassenheid."

Als coach help je een groep van maximaal vijf leerlingen bij het voorbereiden van hun eindpresentatie en geven ze antwoord op de vraag: "Van welk bedrijf zou jij directeur willen zijn en waarom?”

Het gaat om twee vrijdag onder schooltijd: vrijdag 23 november en vrijdag 30 november. Heb je interesse en lijkt het je leuk om een groepje te coachen? Stuur dan een mailtje naar info@passievoorjetoekomst.nl
... Zie MeerZie Minder

6 maanden geleden

Passie voor je Toekomst

Aanstaande zaterdag mag Raoul Vertrouwd spreken bij "De weg naar excellent ondernemerschap" over de obstakels die hij heeft ervaren in het ondernemerschap. Ook zal hij zaken bespreken niet eerder gedeeld zijn. Doe er je voordeel mee en laat je inspireren door de sprekers op het event. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De early bird kaarten zijn al op, dus wees er snel bij.

Tot zaterdag!
ow.ly/BQbz30m0o3b
... Zie MeerZie Minder